Ontslag door de beëindigingsovereenkomst:

Onder omstandigheden is het mogelijk dat de werkgever en de werknemer tot een ontslag komen door een beëindigingsovereenkomst en op deze manier toch, met behoud van een uitkering, de arbeidsovereenkomst kunnen beëindigen.

Deze mogelijkheid blijft ook onder het gewijzigde recht bestaan. Een van de eisen is dat dit (zoals al te doen gebruikelijk was) schriftelijk dient te gebeuren. Nieuw is dat de werknemer daarna een bedenktijd van 14 dagen heeft en dat de werkgever, de werknemer hierop moet wijzen.

Hulp van de advocaat noodzakelijk voor ontslag?

Aan het sluiten van een beëindigingsovereenkomst zitten toch nog veel gevaren zodat de hulp van de advocaat (van ons kantoor te Venray) noodzakelijk is, wil men geen gevaren lopen bij het verkrijgen van een uitkering.

Ga dus nooit akkoord met een overeenkomst tot beëindiging van de arbeidsovereenkomst zonder het advies van een advocaat te hebben ingewonnen en bel daartoe met een advocaat van ons kantoor te Venray zoals Mr. Jeroen Meijer op telefoonnummer: 0478 - 521070 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen?