Wie wij zijn

De advocaten van Julicher & Meijer Advocaten:

Onze advocaten zijn bevlogen en doelgericht op de door hun uitgeoefende rechtsgebieden. Samen bieden wij onze cliënten oplossingen op diverse rechtsgebieden waarbij het belang van de cliënt voorop staat.

Op het gebied van het arbeidsrecht en dan met name de aanvragen van of verweren tegen ontslag/ontbinding van de arbeidsovereenkomst, loonvorderingen, vorderingen uit concurrentiebedingen of relatiebedingen is Mr. J. (Jeroen) Meijer uw aanspreekpartner. In het geval van letselschade door arbeidsongevallen / bedrijfsongevallen is Mr. R.H.A. (Rob) Julicher tevens uw aanspreekpartner. Voor meer informatie zie onderaan deze pagina.

Van ons kunt u verwachten dat u een helder beeld krijgt van uw mogelijkheden zowel in als buiten een procedure.

Procederen is daarbij geen doel maar een middel. Indien mogelijk wordt geprobeerd buiten een procedure om het gewenste resultaat te bereiken. Lukt dat niet dan worden procedures niet geschuwd om te proberen toch succesvol te zijn.

Niet alleen op de deskundigheid van onze advocaten kunt u vertrouwen maar ook op de goede ondersteuning van ons secretariaat, waarbij mevrouw Knapen u graag te woord staat en helpt.

secretaresse julicher-meijer.nl

secretaresse Julicher-meijer

Wie wij zijn

Mr. R.H.A. (Rob) Julicher; Arbeidsongevallen

Mr. Rob Julicher is een betrokken en ervaren advocaat met een praktische aanpak.
Hij is geïnteresseerd in zijn cliënten, goed in het analyseren van de problemen die hem voorgelegd worden en in het vinden van creatieve oplossingen voor die problemen. Sinds 1994 is hij werkzaam in de advocatuur en heeft in die tijd een algemene rechtspraktijk uitgeoefend [...]

Mr. J. (Jeroen) Meijer; Specialist ontslag- en arbeidsrecht; Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Mr. Jeroen Meijer is sinds 1997 werkzaam in de advocatuur en heeft daarbij verschillende aandachtsgebieden. Zijn specialisme ligt daarbij op het gebied van het arbeidsrecht en met name de juridische hulp bij ontslag. Hij werkt daarbij voor werknemers en werkgevers. Onlangs heeft Jeroen een opleiding gevolgd op het gebied van arbeidsrecht, gericht op alle wijzigingen op dit rechtsgebied. Tevens [...]
Mr. Daniëlle Strijbosch, personenrecht, familierecht, echtscheidingen, alimentatie en omgang. Julicher & Meijer Venray

Mr. D. (Daniëlle) Strijbosch

Mr. Daniëlle Strijbosch is sinds 2005 werkzaam in de advocatuur en is sedert begin 2014 werkzaam bij ons kantoor. Daniëlle richt zich binnen ons kantoor met name op het gebied van het personen- en familierecht:
  • echtscheidingen
  • wijziging alimentatie
  • wijziging omgangsregeling
  • ondertoezichtstellingen
  • uitkeringsrecht.

Ons Kantoor

U kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen tel. 0478 521070.U kunt ook naar ons kantoor komen (Leunseweg 6A 5802 CH in Venray) voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.
Nu wij als High Trust kantoor werken, kunnen wij toevoegingen binnen zeer [...]