Wie wij zijn

De advocaten van Julicher & Meijer Advocaten:

Onze advocaten zijn bevlogen en doelgericht op de door hun uitgeoefende rechtsgebieden. Samen bieden wij onze cliënten oplossingen op diverse rechtsgebieden waarbij het belang van de cliënt voorop staat.

Op het gebied van het arbeidsrecht en dan met name de aanvragen van of verweren tegen ontslag/ontbinding van de arbeidsovereenkomst, loonvorderingen, vorderingen uit concurrentiebedingen of relatiebedingen is Mr. J. (Jeroen) Meijer uw aanspreekpartner. In het geval van letselschade door arbeidsongevallen / bedrijfsongevallen is Mr. R.H.A. (Rob) Julicher tevens uw aanspreekpartner. Voor meer informatie zie onderaan deze pagina.

Van ons kunt u verwachten dat u een helder beeld krijgt van uw mogelijkheden zowel in als buiten een procedure.

Procederen is daarbij geen doel maar een middel. Indien mogelijk wordt geprobeerd buiten een procedure om het gewenste resultaat te bereiken. Lukt dat niet dan worden procedures niet geschuwd om te proberen toch succesvol te zijn.

Niet alleen op de deskundigheid van onze advocaten kunt u vertrouwen maar ook op de goede ondersteuning van ons secretariaat, waarbij mevrouw Knapen u graag te woord staat en helpt.

secretaresse julicher-meijer.nl

secretaresse Julicher-meijer

Wie wij zijn

Mr. R.H.A. (Rob) Julicher; Arbeidsongevallen

Mr. Rob Julicher is een betrokken en ervaren advocaat met een praktische aanpak en behandelt de arbeidsongevallen / bedrijfsongevallen. Hij is lid van de Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht.
Hij is geïnteresseerd in zijn cliënten, goed in het analyseren van de problemen die hem voorgelegd worden en in het vinden van creatieve oplossingen voor die problemen.

Mr. J. (Jeroen) Meijer; Specialist ontslag- en arbeidsrecht; Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Mr. Jeroen Meijer is sinds 1997 werkzaam in de advocatuur.
 
Zijn specialisme ligt daarbij op het gebied van het arbeidsrecht waar onder het ontslagrecht, loonvorderingen en concurrentiebedingen. Hij werkt daarbij voor werknemers en werkgevers. Hij is lid van de specialistenvereniging VAAN, de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Erkenningen:

Ons kantoor is aangesloten bij verschillende organisaties en specialistenverenigingen zoals:
  • High trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht (VASR)
  • Vereniging Handelsrecht.

Ons Kantoor

U kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen tel. 0478 521070. U kunt ook naar ons kantoor komen (Leunseweg 6A, 5802 CH in Venray) voor het maken van een afspraak.
 
Wij zijn bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur en zijn High Trust kantoor van de Raad voor Rechtsbijstand.